Simultane Dünyası Haberleri

10-11 Ocak 2023 Gaziantep

10-11 Ocak 2023 tarihlerinde Gaziantep de Arapça Türk.e gerçekleşen Ekonomik Destek toplantısı simultane ekipman ve ses sistemi hizmetleri tarafımızdan sağlanmıştır. 

Programın Görselleri İçin Tıklayınız 

31 Temmuz 2022 Gaziantep

31 Ağustos 2022 tarihinde Gaziantep de Türkçe Arapça gerçekleşen Uluslararası Öğrenci Formu simultane ekipman hizmeti tarafımızdan sağlanmıştır.

Programın görseli İçin Lütfen Tıklayınız

 

30 Temmuz 2022 Van

30 Temmuz 2022 tarihinde Van da İngilizce Türkçe gerçekleşen Uluslararası Girişimciler ve Yatırımcılar Zirvesi Simultane Ekipman hizmeti tarafımızdan sağlanmıştır. 

Van Valiliği Haberleri  
Hürriyet Gazetesi Haberleri 

Programın Görseli İçin Lütfen Tıklayınız

30 Temmuz 2022 Van

30 Temmuz 2022 tarihinde Van da İngilizce Türkçe gerçekleşen toplantıya simultane ekipman, simultane tercüman, ses sistemi ve delege mikrofonu hizmetleri sağladık 

Programın Görseli İçin Lütfen Tıklayınız 

28-29 Temmuz 2022 Adana

28-29 Temmuz 2022 tarihlerinde Adana da gerçekeleşen istişare toplantısına ses sistemi ve zoom altyapı hizmeti sağladık 

Programın Görseli İçin Lütfen Tıklayın

26 Temmuz 2022 İstanbul

26 Temmuz 2022 tarihinde İngilizce Türkçe gerçekeleşen Eğitim toplantısına simultane ekipman, ses sistemi ve delege mikrofonu hizmetleri sunduk.

Programın Görseli İçin Lütfen Tıklayın

18-19-20 Temmuz 2022 Gaziantep

18-19-20 Temmuz 2022 tarihlerinde Gaziantep de 2 Salonda Arapça İngilizce gerçekeleşen toplantıya simultane ekipman, ses sistemi, görüntü yönetimi ve zoom hizmetleri sağladık . 

Programın Görseli İçin Lütfen Tıklayın

2-3-4 Temmuz 2022 İstanbul

2-3-4 Temmuz 2022 tarihinde İstanbul da İngilizce Arapça gerçekleşen toplantıya simultane ekipman ve ses sistemi hizmetleri sağladık.

Programın Görseli İçin Lütfen Tıklayın 

28 Haziran 2022 İstanbul

28 Haziran 2022 tarihinde İstanbulda Türkçe İngilizce gerçekleşen toplantıya simultane ekipman, simultane tercüman, ses sistemi, delege mikrofonu hizmeti sağladık. 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayın

27 Haziran 2022 İstanbul

27 Haziran 2022 tarihinde İstanbulda Arapça İngilizce gerçekleşen toplantıya simultane ekipman, simultane tercüman, ses sistemi, zoom altyapı hizmeti sağladık. 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayın

20 Haziran 2022 Gaziantep

20 Haziran 2022 tarihinde Gaziantep de Arapça Türkçe gerçekleşen "Akılcı İlaç Kullanımı" eğitimi simultane ekipman ve ses sistemi hizmetleri tarafımızdan sağlanmıştır. 

Program Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız

Başta Türk Milletinin Babası Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere kahraman babalarımızın "Babalar Günü" kutlu olsun. 

18 Haziran Cumartesi ve 19 Haziran Pazar Günlerinde TYT ve AYT Sınavına giren öğrencilere başarılar dileriz. 

13 Haziran 2022 İstanbul

13 Haziran 2022 tarihinde İstanbulda Arapça İngilizce gerçekleşen Hibrit toplantıya simultane ekipman, ses sistemi, zoom alt yapı hizmeti, zoom görüntü hizmeti sağladık. Tercümanların yurt dışından katıldığı toplantıya İstanbuldan ve zoom dan katılan katılımcılar ile kusursuz bir hizmet sağladık. 2 Sabit kamera ve video mikseri ile tüm katılımcıların birbirlerini görerek programdan kopmadan katılımları sağlandı.
istanbul simultane , istanbul simultane ekipman , istanbul simultane tercüman 

Programın Videosu İçin Lütfen Tıklayın

 

10-11-12 Haziran 2022 Gaziantep

10-11-12 Haziran 2022 tarihinde Gaziantep Sanat Merkezinde Arapça, Türkçe ve İngilizce 2 salonda gerçekleşen toplantının simultane ekipman, simultane tercüman, ses sistemi ve görüntü ekipmanları sağladık. Gençlerin bir araya geldiği bu toplantı enerjisi yüksek ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti.
gaziantep simultane , gaziantep simultane ekipman , gaziantep simultane tercüman 

 Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız 

7 Haziran 2022 İstanbul

7 Haziran 2022 tarihinde İstanbulda Arapça İngilizce gerçekleşen Hibrit toplantıya simultane ekipman, ses sistemi, zoom alt yapı hizmeti, zoom görüntü hizmeti sağladık. Tercümanların yurt dışından katıldığı toplantıya İstanbuldan ve zoom dan katılan katılımcılar ile kusursuz bir hizmet sağladık. 2 Sabit kamera ve video mikseri ile tüm katılımcıların birbirlerini görerek programdan kopmadan katılımları sağlandı.
istanbul simultane , istanbul simultane ekipman , istanbul simultane tercüman 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayın

6 Haziran 2022 Gaziantep

6 Haziran 2022 tarihinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi himayelerinde Arapça Türkçe gerçekleşen "Kadın Hakları Toplantısı" Büyükşehir Belediye Başkanı/Bakan Sayın Fatma ŞAHİN teşrifleri ve açılış konuşmaları ile gerçekleşti. Toplantıya simultane ekipman hizmeti sağladık. Gaziantep de yer alan Kadın Dernekleri'nin yıl içerisinde aldıkları aksiyonların tanıtımı ve hedef belirleme çalışmaları gerçekleştirildi.
gaziantep simultane , gaziantep simultane ekipman , gaziantep simultane tercüman  

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız 

6 Haziran 2022 Kahramanmaraş

6 Haziran 2022 tarihinde Kahramanmaraş da Arapça Türkçe gerçekleşen "Akıllı İlaç Kullanımı" eğitiminin simultane ekipman ve ses sistemi hizmeti sağladık. Türk ve yabancı doktorlarımızın ilgi gösterdiği toplantı oldukça yoğun ve başarılı geçti. 
kahramanmaraş maraş simultane , kahramanmaraş maraş simultane ekipman , kahramanmaraş maraş simultane tercüman 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız 

30 Mayıs 2022 Antakya / Hatay

30 Mayıs 2022 tarihinde Antakya da Arapça Türkçe gerçekleşen "Akıllı İlaç Kullanımı" eğitiminin simultane ekipman ve ses sistemi hizmeti sağladık. Türk ve yabancı doktorlarımızın ilgi gösterdiği toplantı oldukça yoğun ve başarılı geçti. 
hatay antakya simultane , hatay antakya simultane ekipman , hatay antakya simultane tercüman 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız

29 Mayıs 2022 Gaziantep

29 Mayıs 2022 tarihinde Gaziantep de Arapça Türkçe  gerçekleşen "Yeni Yatırımcılara Destek" konulu yabancı katılımcıların yer aldığı toplantıya simultane ekipman ve ses sistemi hizmeti sağladık. Doyurucu bir eğitim sonrası tüm katılımcılara ticareti hayatlarında başarılar dileriz. 
gaziantep simultane , gaziantep simultane ekipman , gaziantep simultane tercüman 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız

25-26-27 Mayıs 2022 Mersin

25-26-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Mersinde Arapça İngilizce gerçekeleşen uluslararası hukuk toplantısı simultane ekipman, ses sistemi , delege mikrofonu, simultane tercüman, zoom alt yapı hizmeti tarafımızdan sağlandı. Oldukça başarılı geçen organizasyonda internet hızının beklediğimizden iyi olması zoom bağlantısında sıfır sıkıntı yaşamamıza nedendi.
mersin içel simultane , mersin içel simultane ekipman , mersin içel simultane tercüman 

Programın Görselleri İçin Lütfen Tıklayınız

 

23-24 Mayıs 2022 Antalya

Pia Organizasyon tarafından 23-24 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya da İngilizce Türkçe gerçekleşen uluslararası toplantıya simultane ekipman, dijital kürsü ve ses sistemi hizmeti sağladık. Görsel detaylar için başlığı tıklayınız. 
antalya simultane , antalya simultane ekipman , antalya simultane tercüman 

 

23-27 Mayıs 2022 Türkiye Münazara Ligi Ege Bölge Finali

23-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Münazara Ligi Ege Bölge Finali Kuşadasında gerçekleşti. Simültane Dünyası olarak gerçekleşen organizasyona Dijital Masa, Dijital Kürsü ve Yazılım hizmetleri sağladık. 

Basında Haberler 
Kuşadası Haber

HaberTürk
 

 

22-24 Kasım İstişare Toplantısı

22-24 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşen toplantıya 35 delege mikrofonu, 100 Simultane Receiver, Ses Sistemi, Görüntü Sistemi, Arapça- İngilizce tercüman hizmeti sağladık.
istanbul simultane , istanbul simultane ekipman , istanbul simultane tercüman 

3. Uluslararası Mehmet Akif Ersoy Sempozyumu

28-30 Ekim 2021 tarihinde Burdur da gerçekleşen 3. Mehmet Akif Ersoy Sempozyumuna simultane ekipman ve tercüman hizmeti sağladık . Program ile alaklı detaylara sempozyumun websitesinden ulaşabilirsiniz.
burdur simultane , burdur simultane ekipman , burdur simultane tercüman 

2021 Yılında Pandeminin Gölgesinde Kongre

Oldukça sıkıntılı br 14 ay geçiren sektör, önümüzdeki süreçte 2-3 ay daha yoğun ve zorlu bir süreçten daha geçeceği belli oldu. 2 Mart tarihinde Bilim Kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda toplantılara izin verilmişti. Ancak bu süreç ortalama 2-3 hafta sürdü. Artan vaka sayıları karşısında hemen yeni bir kararla toplantılar iptal edildi. Şu anda ramazanın getirdiği bir rehavet pandemi olmasa da mevzubahisti. Yani ramazan ayında oldukça yavaş ilerleyen sektör bu ay çok da kan kaybetmiş sayılmaz. Gelecek ay itibari ile 1 Mayıs 2021 tarihinden itibaren beklentilerimiz oldukça yüksek. Umarım sektör kaldığı yerden artarak devam eden bir ivme ile start verir.

Kahramanmaraş Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ 3.Kez Sektör Profesyonellerine Kapılarını Açtı

Kahramanmaraş'ta 26-28 Eylül 2018 tarihlerinde Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası evsahipliğinde gerçekleşen 3.Uluslararası Tekstil Zirvesi UTZ sektör profesyonellerini bir araya getirdi. Fuar ile eş zamanlı gerçekleşen Zirve de yurt dışından gelen bir çok profesyonel ile tecrübe paylaşımı 27 Eylül 2018 tarihinde KMTSO 'da 14:00 - 18:00 saatleri arasında gerçekleşti. Programın Simultane Ekipman ve Tercüman tedariki tarafımızdan sağlandı. 28 Eylül 2018 tarihinde Kahramanmaraş Ramada Otelde gerçekleşen defilede "Gelenekten Geleceğe" teması ile ünlü manken Özge Ulusoy Sim Sırma ürünleri robotlar ile podyumda sergiledi. Gecenin yabancı katılımcılara simultane tercümesi yine tarafımızdan sağlanmıştır. 

Hürriyet Gazetesinde Yer Alan UTZ Haberleri

UTZ Video Haber

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası TIR Toplantısı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 24 Eylül 2018 tarihinde Erol Bilecik Kongre Merkezinde gerçekleşen TIR Sisteminin İyileştirilmesi konulu toplantısı simultane ekipman ve tercüman tedariki tarafımızdan sağlanmıştır.

Toplantının Haberi ve Görselleri

Kadın Toplantısı Gerçekleşti

13 Eylül 2018 tarihide Mardin'de, 14 Eylül 2018 tarihinde Batman'da, 20 Eylül 2018 tarihinde Kahramanmaraş'da ve 21 Eylül 2018 tarihinde Gaziantep'de gerçekleşen Dünya Kadınlarının Sorunları toplantılarına simultane ekipman ve tercüman tedariki tarafımızdan sağlanmıştır.

 

21-22 Şubat AceofMICE Fuarı Tercüme Sponsoru

Sektörün tek fuarı olan 5.AceofMICE Fuarına tercüme sponsoru olarak katıldık.

4. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı - Tunceli

Bölgenin ve ülkenin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'nın 4'üncüsü, Munzur Üniversitesi ve Fırat Kalkınma Ajansı işbirliğinde Munzur Üniversitesikonferans salonunda başladı. İki yılda bir düzenlenen konferanslarla, bölgesel kalkınma alanında çalışmalarda bulunan bilim adamları, uygulamacılar ve üniversiteler dışındaki araştırmacılar buluşturularak karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmelerine ve bir yol haritası oluşturulması sağlanıyor. Kongrenin 2 salon simültane ekipman ve tercüman tedariki tarafımızdan sağlanmıştır. 

Haberler.Com Sitesinde Yer Alan Haber   
Msn.Com Sitesinde Yer Alan Haber ve Video 
Milliyet.Com Sitesinde Yer Alan Haber

2017 Yılı İlk 3 Çeyreği 

2017 yılında 9 aylık süre zarfında 103 farklı Kongre, Konferans, Sempozyum ve Toplantıya Simültane Ekipman ve Tercüman tedariki sağlayan Simültane Dünyası, İstanbul, İzmir, Ankara, Denizli, Antalya, Kayseri, Tunceli, Batman, Adıyaman, Mardin, Gaziantep, Şanlıurfa, Adana, Mersin, Konya ve Kahramanmaraş illerinde hizmet verip 16 Şehre Simültane Ekipman ve Tercüman Hizmetini taşımıştır. 

M.I.C.E. Dergisinde Bu Ay'da Yerimizi Aldık

Adana başta olmak üzere Gaziantep, Şanlıurfa, Hatay, Diyarbakır, Ankara, Antalya, İstanbul ve İzmir illerinde aktif bir şekilde hizmet veren simultanedunyasi sektörün en önemli dergisinde yer aldı

Hatay Simültane Ekipman ve Tercüman Tedariki

Kar Amacı Gütmeyen Yerli ve Yabancı STK lar tarafından Hatay ilinde gerçekleşen toplantılara simültane Ekipman tedariki sağlayan firmamız son 6 ayda 40'ın üzerinde programa çözüm ortağı olmuştur. 

Gaziantep'de Simultane Ekipman ve Tercüman Tedariğinde Zirvedeyiz

Simültane Dünyası olarak Gaziantep de gerçekleşen Konferans, Kongre ve Toplantılara simultane ekipman ve tercüman tedariğinde 2016 yılında yine zirvede tamamladık. Geçen 12 Ayda 83 farklı programa ekipman ve tercüman tedariki sağladık.

Türkiye'nin En Büyük Sektörel Dergisi M.I.C.E. Dergi 18.Sayısında Yerimizi Aldık

Sektörün önemli oyuncularının yer aldığı prestijli basın olarak anılan MICE Dergisinde 43.Sayfa'da Simultane Dünyası olarak Bizler de Varız. Anadolu'nun en geniş simultane ekipman hizmet ağna sahip Simultane Dünyası Adana, Gaziantep, İzmir, Antalya ve KKTC Ofisleri ile hizmetinizde.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleşen AB-Türkiye Anadolu Arkeoloji Enstitüsü Projesi Uluslararası Araştırma Konferansı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn.Fatma ŞAHİN tarafından açılış konuşmaları ile başlayan kongre de yurt içi ve yurt dışı misafirlerin katılımları ile sektörel paylaşımlar gerçekleştirildi. Kongrenin simültane ekipman tedariki tarafımızdan sağlanmıştır.

Basında Yer Alan Haberler

haberler.com 

Sözcü Gazetesi

Milliyet Gazetesi

Radikal Gazetesi

Aktüel Arkeoloji 

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, KAMER Vakfı ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) işbirliğiyle hayata geçirilen “Dışarıda Kalan Kadın ve Çocuklar İçin Güvenli Mekanlar Projesinin” final toplantısına katıldı.

Toplantının simultane ekipman ve organizasyon hizmet tedariki tarafımızdan sağlanmıştır. 
Programın Basına Yansıyan Haberleri
Hürriyet Gazetesi

 

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 15.06.2015 tarihinde Hatay Erol Bilecik Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda Nakliyecilere yönelik Bilgilendirme Semineri gerçekleştirdi. Seminerde IRU ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen yetkililer sunum yaparak firmalara TIR Sistemi ve Alternatif Yol Güzergahları konusunda bilgiler verdi .
Simultane Ekipman ve Tercüman tedariki tarafımızdan sağlanmıştır.

simultane ekipman hatay

simultane ekipman antakya

________________________________________________________________

College MICE. 

İstanbul'un önemli MICE firması College Ortodonti günlerini Ankara ve Adana da gerçekleşen 2 toplantı ile gerçekleştirdi. Alanının uzman konuşmacısının bulunduğu toplantı başta Ankara ve Adana olmak üzere civar illerin profesyonellerini bir araya getirerek tamamlandı. 

Simultane Ekipman ve Tercüman tedariğini sağlayan simultanedunyasi medikal anlamda ne derece başarılı olduğunu bir kez daha sergileme fırsatı yakaladı.

medikal simultane ankara

medikal simultane ankara

________________________________________________________________

National Geographic 

National Geographic Channel kaşifi Thomas Culhane Bosch Ev Aletleri sponsorluğunda 3. kez Türkiye'ye geldi. 

 

Beyaz eşya üretiminde Dünyanın enerji verimliliği lideri olan, doğaya dost yaklaşımları ile sosyal sorumluluk bilincini kendine ödev seçen Bosch Ev Aletleri ve çevre koruma konusunda önemli marka National Geographic Channel'ın, üç yıldır üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği çevre seminerleri devam etti. 

 

Mart ayında Türkiye’ye gelen National Geographic kaşifi ve aynı zamanda şehir planlamacısı olan Thomas Culhane, Eskişehir, Adana ve Antalya'daki üniversitelerde düzenlenen seminerlerde gençlerin iklim değişikliği, çevre koruma ve sürdürülebilirlik konularında bilgilenmesini sağladı. Yeşil teknolojiler ve güneş enerjisi konularında uzman olan Culhane, bilgi birikim ve tecrübelerini 3 gün süren ve toplamda 1000'e yakın öğrencinin katılımını sağladığı eğitimler ile aktardı.

 

23 Mart Pazartesi günü saat 16:00 da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu'da 150 öğrenci ile bir araya gelerek çevre kirliliğini azaltmak ve enerji tasarrufu yapmak ile alakalı bilgiler aktardı. Açılış konuşmasını Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdüresi Neylan Süer gerçekleştirdi. Simultane tercümesi simultanedunyasi.com tarafından gerçekleşen programda katılımcıların sorularına yanıt bulması ile Eskişehir ayağı son buldu.

 

24 Mart Salı günü saat 14:00 de Çukurova Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Konferans Salonunda, 25 Mart Çarşamba günü saat 15:00 de Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Konferans Salonunda 300'ün üzerinde öğrencinin katılımı ile mükemmel bir kapanış yaptı. 

antalya simultane tercume, adana simultane tercüme, eskişehir simultane tercüme

________________________________________________________________

VIII. İş Güvenliği Kongresi

İşçi sağlığı ve iş güvenliği, bir kuruluşun gerçekleştirdiği faaliyetlerden etkilenen tüm insanların (çalışanların, geçici işçilerin, alt yüklenici çalışanlarının, ziyaretçilerin, müşterilerin ve işyerindeki herhangi bir kişinin) sağlığını korumayı ve iş güvenliğini sağlamayı, bir başka ifadeyle; işyerinde meydana gelebilecek iş kazası ve meslek hastalıkları gibi her türlü riske karşı gerekli ve yeterli tedbirleri almayı, bu husustaki şartları yerine getirmeyi ve bu hedefleri yerine getirmeye yardımcı olabilecek tüm araç-gereçlerin eksiksiz bulundurulmasını öngören, çalışma yaşamının en temel unsurlarından biridir.



 

İşçi sağlığı ve iş güvenliğine ilişkin veriler, temel insan hakları, çalışma yaşamı ve ülkelerin gelişmişliklerine ilişkin önemli göstergeler sunmaktadır. Ancak bugün dünyada ve ülkemizde bu kavramın içeriğinin doldurulamadığı görülmektedir. İnsan bugünkü üretim ilişkilerinde sömürülmekte, yabancılaştırılmakta ve adeta bir makina olarak görülmektedir. Bu nedenlerden dolayı işçi sağlığı ve iş güvenliği uygulamaları tüm dünyada irdelenmesi gereken bir konu olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Ülkemiz iş kazalarında Avrupa ve dünyada ilk sıralarda; ölümlü iş kazalarında ise Avrupa’da birinci, dünyada üçüncü sırada yer almaktadır.

 

Yapılan araştırmalara göre iş kazalarının %98’ i, meslek hastalıklarının %100’ ü önlenebilir iken; gerekli önlemler alınmadığı için ne yazık ki her yıl iş kazaları ve meslek hastalarından dolayı birçok ülke nüfusuna denk sayıda insan hayatını kaybetmektedir.

 

İş kazalarının önemli bir bölümünün kayıt altına alınmadığı gerçekliği bir yana, meslek hastalıkları neredeyse hiç kayda alınmamaktadır.

 

TMMOB Makina Mühendisleri Odası olarak; bir meslek örgütü olmanın sorumluluk ve bilinciyle; 1.sini 2001 de düzenlediğimiz ve 2015’ de ulusal çapta gerçekleştireceğimiz bu büyük buluşmada amacımız; emekten, halktan yana bir meslek örgütü olmanın bilinci ve sorumluluğuyla, bu ekonomik ve toplumsal sorunu her boyutuyla bir kez daha tartıştırıp ortaya çıkan çözümleri kamuoyunun ve yetkililerin bilgisine sunmaktır.

 

16-18 Nisan tarihleri arasında TMMOB Adana Makine Mühendisleri Odası tarafından Adana'da gerçekleşecek kongre de Tercüman ve Ekipma tedariğinin seçiminde simultanedunyasi tercih edilmiştir.

 

Bildiri Konuları

 

Örnek İSG Uygulamaları

Çalışanların Eğitimleri E-İSG Örnek Uygulamalar

İSG'de Bilgi, Eğitim, Politika ve Mesleki Yeterlilik

İSG Kültürü, İSG Politikaları ve Yaygınlaşması

İş Güvenliği Uzmanlığı ve İş Yeri Hekimliği

Meslek Hastalıkları, Etkileri, Korunma ve İSG

Acil Durumlarda Sağlık ve Güvenlik Yönetimi

Acil, Yakın ve Ciddi Tehlike Kavramları

Çalışanlarda Risk Grupları ve İSG

Risk Değerlendirmesi ve Analizi

İş Kazaları: Nedenleri, Önlemleri, Değerdlendirme ve Paylaşım

İSG'de Ölçme Değerlendirme

İSG'de Önleme ve Koruma

İşe Devamsızlık ve Önleme

İşyeri Sağlık-Güvenlik ve Ortak Sağlık-Güvenlik Birimleri

İş Ekipmanları ve Güvenlik

Kişisel Koruyucu Donanımlar ve CE

Ortam Faktörleri

Psikososyal Tehlikeler ve Güvenlik

Tehlikeli Kimyasallarla Çalışmalarda İSG

KOBİ ve İSG

Kapalı Alanlarda İSG Uygulamaları

Tarımda İSG

Taşıma, İstifleme ve Depolamada İSG

Yüksekde Çalışmada İSG

Kaynaklı İmalat Çalışmalarında İSG

Bakım Onarım İşlerinde Güvenlik

Parlayıcı ve Patlayıcı Maddelerle Yapılan Çalışmalarda Güvenlik

Ekranlı Araçlarla Yapılan Çalışmalarda İSG

Ergonomi

İSG Çalışmaları ve Etik

İSG ve Toplum Sağlığı Etkileşimi

Endüstriyel Hijyen

İSG'de Özel Sigorta Uygulamaları

işçi sağlığı kongresi
iş güvenliği kongresi

Milliyet Gazetesi Haberi 
Milliyet Gazetesi Haberi - 2
Hürriyet Gazetesi Haberi
Bugün Gazetesi Haberi
Sabah Gazetesi Haberi

________________________________________________________________

1.Uluslararası Sanat Araştırmaları Sempozyumu

Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü sizleri, 08-12 Nisan 2015 tarihleri arasında ilki düzenlenecek olan Uluslararası Sanat Araştırmaları Sempozyumuna katılmaya davet etmektedir. Sunumlarınızla, sanatın farklı alanlarındaki gelişmelere yapacağınız katkılara şimdiden teşekkür ederiz.

 

Aşağıdaki araştırma ve çalışmaları kapsayan sempozyumumuza katılmak isteyenlerin bildiri ya da workshop lar toplandı.

 

• Sanat temelli bilimsel araştırmalar

• Sanatı anlamaya ve yorumlamaya yönelik yaklaşımlara ve yöntemlere ilişkin çalışmalar

• Görsel Sanatlar’ın farklı alanlarındaki yeni uygulama tekniklerine dayalı araştırmalar

• Sanat ve Beşeri Bilimler kapsamındaki araştırmalar

• Sanat Eğitimi araştırmaları

• Sanatın farklı dallarında üretim yapan sanatçılara ilişkin biyografik çalışmalar

• Sanat Tarihi araştırmaları

sanat araştırmaları

sanat araştırmaları

________________________________________________________________

1.Uluslararası Türk Dünyası Çocuk Oyun ve Oyuncakları Kongresi

Türk Cumhuriyetlerinden ve Türklerin yaşadıkları ülkelerden 3 - 10 yas aralığındaki çocukların oyun ve oyuncaklarına yönelik nitel bir araştırma planlanmıştır. Nitel araştırmalarda kullanılan yöntemlerden görüşme, gözlem ve dokuman incelemesi yapılarak verilerin toplanması planlanmıştır. Projede Türk toplumlarının yaşadığı ülkelerde Türk kültürüne yönelik çocukların oynadıkları oyunların tespit edilebilmesi için her ülkede oyunların anlaşılabilmesi ve gözlenmesi hedeflenmiştir. 100 'ün üzerinde yabancı misafir Eskişehirde 5 gün boyunca Kurultay için bilgi ve birikimlerini paylaştı. Rusça, İngilizce ve Türkçe sunumlar yapılan Kurultay da Simultane Ekipman ve Simultane Tercüman tedariki tarafımızdan sağlanmıştır. 

eskişehir simultane ekipman

eskişehir simultane ekipman

Hurriyet Gazetesi Haberleri
Milliyet Gazetesi Haberleri
Radikal Gazetesi Haberleri
HaberTürk Gazetesi Haberleri
ES TV Video Haber
Simultane Dunyası Video
 

________________________________________________________________

TOBB Genç Girişimciler Adana

TOBB GENÇ GİRİŞİMCİLER ADANA İL İCRA KURULU TARAFINDAN, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME KULÜBÜ VE PARK BALCALI İŞBİRLİĞİ İLE NÖBETÇİ KÜTÜPHANE’DE, “ETİK LİDERLİK VE DÜŞ KURMA SANATI” KONULU ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Dünyanın en önemli bankacılık yazılımlarını üreten George Koukis, Adanalı genç işadamlarına, “Nasıl bakarsanız öyle görürsünüz. O nedenle dünyayı asla korkulacak, kaygı duyulacak bir yer olarak görmeyin. Zorluklar sizleri asla yıldırmasın. Başarının anahtarı, zorlukların üstesinden gelebilmeye yönelik çözümler üretmekten geçmektedir” tavsiyesinde bulundu.Haberin detaylarına ulusal gazetede yayınlanan haberler ile devam edebilirsiniz.
Simultane Ekipman ve Tercüman tedariki Simültane Dünyası tarafından sağlanmıştır.

adana tobb

tobb adana

Hürriyet Gazetesi
Milliyet Gazetesi
HaberTürk Gazetesi 

________________________________________________________________

1.Afgan Türk İşadamları İkili Görüşmeleri ve Konferansı

21-22 Ekim '15 tarihlerinde Istanbul Gorrion otelde gerçekleşen
1. Afgan Türk İş Adamları İkili Görüşmeleri ve Konferansı Simultane Dünyası Tercüman, simultane ekipman ve organizasyon hizmeti ile gerçekleşti.80'in üzerinde Afgan firmasının ve 2 Afgan Bakanın katılımı ile gerçekleşen kongre 'de Türk firmaların da katılımı ile ticari köprü oluşturuldu. Kastamonu Üniversitesi ve Karwan Üniversitesi arasında "İkili İşbirliği Anlaşması" imzalandı.

iş adamları derneği

Simultane Ekipman ve Tercüman tedarikinin yanı sıra; promosyon tedariki ( Kongre Çantası, Kongre Dosyası, Not Defteri, Kalem, Kart USB) VIP Ulaşım hizmeti ( Bakanların ve Afgan Firmaların Havaalanı-Otel transferi) Otel Oda Yönetimi, Kongre Video Kayıt ve Fotoğraf Çekimleri tarafımızdan sağlandı.

istanbul simultane ekipman


konferans promosyon

istanbul simultane

 

Dil Modülü

Simultane Dünyası Haberler

Hızlı Talep Formu

Hızlı Talep Formu Modulü

E- Bülten

E-bulten için mail kayıt modülü

Döviz Kurları

Alış :32.4747 TL    Satış :32.5332 TL
Alış :34.8231 TL    Satış :34.8859 TL

Ziyaretçi Sayısı

Online Bugün Dün Toplam
1 39 39 629082